Вести

Коалиција „Александар Вучић – Пожаревац сутра“ предала изборну листу

Коалиција окупљена око Српске напредне странке у Пожаревцу предала је данас Градској изборној комисији одборничку листу за предстојеће локалне изборе. Листу са 953 потписа предали су председник Градског одбора СНС Пожаревац Миодраг Степановић, носилац листе др Драшко Дачић и секретар Градског одбора Бојан Динић.

Коалицију „Александар Вучић – Пожаревац сутра“ представио је председник Градског одбора СНС Пожаревац Миодраг Степановић, који је изјавио:„Коалицију чине Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије, Социјалистичка демократска партија, Покрет социјалиста, Српска радикална странка и Српска странка Заветници. Желим да се захвалим свим нашим члановима и грађанима који су данас у рекордном року дошли и дали 953 потписа. Захваљујуем се и нашим коалиционим партнерима који су данас учествовали“.

Степановић је додао и да: „Овим желимо да поручимо да ми у граду Пожаревцу желимо да одржимо једно јединство, као што је урађено на нивоу читаве наше државе. У овим временима која су тешка и сложена и када се велике промене дешавају у читавом свету и утичу на нас који живимо у Пожаревцу, порука је : Ми смо заједно, ми смо јединствени, ми смо непоколебљиви да представимо Пожаревљанима најквалитетнији програм Пожаревац 24 – 28 и да их замолимо  да изађу на изборе 2. јуна да нам укажу поверење.

Одређене пројекте смо представили јавности и добили сигнал да су изузетно квалитетни. Желимо да поручимо Пожаревљанима да ми јесмо коалиција која може да побољша ниво квалитета живота сваког становника нашег града. Очекујемо да се уз мукотрпан рад освојимо довољан број мандата и победу која може да осигура стабилност, континуитет у вршењу власти оличен у вољи грађана. У то име желим да позовем све наше суграђане да изађу на изборе и подрже оне за које мисле да могу да унапреде њихов квалитет живота. Живела Србија“!   

Носилац листе др Драшко Дачић захвалио се на указаном поверењу, и додао да се нада да ће својим радом оправдати очекивања.