Вести

Напредак Србије је очигледан

Србија и Пожаревац значајно су се променили у последњих десет година. Од борбе за преживљавање, са незапосленошћу од 30 % и срамотно ниским платама дошли смо до нивоа када се у Србији много боље живи и у којој је незапосленост испод 10 процената, изјавио је приликом посете Пожаревцу Томислав Момировић, члан председништва СНС.

У Пожаревцу је обишао штанд СНС – а и разговарао са грађанима и члановима. Дочекали су га кандидати за народне посланике Ана Миљанић и Верољуб Арсић, као и потпредседник Градског одбора Саша Павловић са сарадницима.

Момировић је истакао да се у Пожаревцу гради највећа фабрика струје у нашој земљи у последњих 40 година, као ибрза саобраћајница која ће допринети бољој саобраћајној повезаности између Београда и Пожаревца, Великог Градишта и Голупца. Такође, истакао је да је долазак ПКЦ – а у Пожаревац још један озбиљан резултат који је допринео да 1200 људи из овог краја добије посао. Србија се мења набоље, напредак је свима видљив, једноставно, Србија не сме да стане, главна је порука Момировићеве посете Пожаревцу.