Вести

ПОБЕДА!!!

Према првим, незваничним резултатима, Српска напредна странка остварила је убедљиву победу на парламентарним изборима и, према речима председника Србије Александра Вучића, имаће апсолутну већину и у Народној скупштини Републике Србије и у Војводини.

Захваљујемо се свим грађанима који су гласали за нашу листу. За нас је веома значајно да они препознају наш велики рад на унапређењу услова живота у Србији, и знају да цене резултате које смо претходних година, уз њихову подршку постигли.

Такође, за нас је значајно и да грађани подршку дају Српској напредној странци као државотворној политичкој партији, која има свој програм за будућност Србије, који је представила грађанима и кога се држи, за разлику од политичких партија које немају никакав програм и форсирају искључиво негативну кампању усмерену против Српске напредне странке.

И, на крају, и најзначајније – грађани Србије су већину гласова дали Српској напредној странци која је једини гарант да ће Србија и у будућности водити независну политику, засновану на њеним интересима.

Хвала Вам што сте уз нас, јер Србија не сме да стане!