Вести

Велика победа у Пожаревцу

Председник Градског одбора СНС Пожаревац Миодраг Степановић одржао је конференцију за медије поводом јуче одржаних парламентарних избора. Он се захвалио свим грађанима који су подржали Српску напредни странку и листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, и омогућили да она однесе убедљиву победу.

Степановић је истакао да су избори протекли у мирној, демократској атмосфери, без инцидената.

„Према подацима Српске напредне странке, на основу 100% обрађених информација, листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, однела је убедљиву победу у Пожаревцу са освојених 20.233 гласа, или у процентима 50,98% гласова. За разлику од претходних парламентарних избора који су одржани прошле године, Српска напредна странка добила је 2.098 гласова више (4,56% у процентима), што говори о велико поверењу које уживамо код бирача“, додао је Степановић.

Он је честитао председнику Србије Александру Вучићу и председнику Српске напредне странке Милошу Вучевићу на нашој убедљивој победи на републичким, покрајинским, као и на локалним изборима у Београду.

Степановић је честитао и свим председницима општинских одбора СНС у Браничевском округу на убедљивим победама које су остварили на локалним изборима у њиховим општинама.

„Захваљујем се и свим мојим сарадницима, потпредседницима, секретару, председницима месних одбора и савета, свим активистима Српске напредне странке у Пожаревцу који се претходних месеци нису штедели и који су учинили огроман напор да се постигне овај резултат. Ово је наша заједничка велика победа“, рекао је Степановић.

Током излагања, он се осврнуо и на негативну кампању коју је опозиција водила против Српске напредне странке, а да притом није имала никакав програм за напредак Србије. Међутим, грађани су знали да препознају то, и поверење су дали онима који имају конкретан резултат, и конкретан програм за будућност наше земље, и која до сада никада није изневерила поверење грађана.

На крају конференције, председник Градског одбора СНС Пожаревац осврнуо се и на догађаје који нас чекају у будућности. Навео је да ће у наредној години бити покренути пројекти који ће променити опис Пожаревца и да интензивно разговара са градоначелником о томе. Поред тога „Српска напредна странка у Пожаревцу неће одступити од политике коју је дефинисао Александар Вучић и која за циљ има да приђемо сваком појединцу, да се увек нађемо спремни да му помогнемо и да га саслушамо. Пријеми грађана које већ дуже времена одржамо, и ја и градоначелник и председник Скупштине у Пожаревцу, и председник општине и Скупштине у костолцу наставиће се сваке недеље као и до сада“, закључио је Степановић.