ГрО СНС Пожаревац – Саопштење за јавност

Шолакови и Ђиласови тајкунски медији настављају са својом праксом болесног и мрзитељског „извештавања“, а последњи пример је болесна фотографија, на којој се види крвава глава председника Вучића. Градски одбор Српске напредне странке Пожаревац најоштрије осуђује овакав узнемирујући гест, који заиста није примерен једној демократској држави.

Поменути двојац, као што је то опште познато, нема никакву политику. Пошто су на последњим изборима, које су они тражили и изгубили, правили хаос по улицама, упадали у институције, као главног кривца за свој неуспех виде председника Вучића. Последњи израз њихове очигледне мржње према председнику Вучићу је стављање слике председника Вучића попрскане крвљу у своје медије.

Подсећамо да су тајкунски медији поменутог двојца и раније објављивали фотографије које јасно одсликавају њихов став према председнику Вучићу, тако се на њиховим фотографијама нашла и пушка уперене у председника и слични садржаји. Јасно је да тиме показују да имају само један циљ да нема председника Вучића, као највеће сметње у њиховој намери да се дочепају функција, фотеља и - разоре Србију.

Народ у Србији поручио је на претходним изборима да не жели да политику у Србији воде странци, нити било какви самозвани “експерти” којих смо се нагледали у време владавине Драгана Ђиласа. У Србији је народ апсолутну подршку указао Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу.Народ у Србији је на изборима гласао за независност, мир, стабилност и напредак, и за то указао поверење Српској напредној странци и председнику Србије Александру Вучићу. Народ Србије је јасно поручио да је против насиља на улицама, насилног рушења поретка у Србији, па и страних „експерата“ и „експерткиња“ који боље од нас „знају“ шта је добро за Србију.

Фотографија на којој се види крвава глава председника Вучића је очигледно слика демократије како је виде Шолакови и Ђиласови медији, па и „експерткиња“ која је нашла за сходно да процењује степен демократије у Србији и Европи.

ГрО СНС Пожаревац