Саопштења

Најоштрија осуда насиља у Београду, Новом Саду и Крагујевцу

Вандализам и насиље нису саставни део политике и сада је свима јасно, да је циљ организатора протеста у Београду насилно преузимање власти мимо воље грађана Србије. Градски одбор Српске напредне странке Пожаревца најоштрије осуђује рушење центра Београда, напад на Градску кућу у Новом Саду , напад на полицијску станицу у Крагујевцу и покушај линча припадника Министарства унутрашњих послова.

Апсолутно је јасно да су ови кукавички напади политички инструисани од Ђиласа, Нога и осталих политичара из такозваног Савеза за Србију, они су своји м насртајима на Народну скупштину Републике Србије покушали да изведу државни удар. Овакву климу у Србији изазивају губитници избора од 21.јуна, на којима је апсолутну победу однела Српска напредна странка предвођена председником Александром Вучићем.

Представници такозваног Савеза за Србију (исправнији назив је Савез против Србије) обманули су грађане да се окупљају у периоду када се Србија суочава са претњом од корона вируса и када нам предстоје тешки разговори о Косову и Метохији, све са намером да дестабилизују земљу, у складу са њиховом политиком да кад је Србији горе, њима је боље.

Вандализам, дивљање хулигана, напади на полицију, рушење и паљење Београда и Новог Сада као међусобни сукоби политички пропалих припадника опозиције њихов су одраз у огледалу. Сигурни смо да грађани Србије не одобравају немиле догађаје којима смо били сведоци и да се свакодневно својим напорним радом заједно са нама боре за бољу и уређену Србију.