Саопштење Градског одбора СНС Пожаревац

Градски одбор СНС Пожаревац  најоштрије осуђује скандалозан "перформанс" опозиције са протеста "Против насиља" одржаним у Београду, на којем је представљена обешена лутка са ликом председника Србије Александра Вучића.

Овакав перформанс само показуе да организаторима протеста ни на крај памети није борба против насиља већ напротив, они позивају на насиље и то против демократски изабраног председника једне европске државе, који је, подсетимо, победио огромном већином гласова.

Градски одбор СНС Пожаревац  подсећа да је власт хитно реаговала након страшних злочина који су потресли Србију, да су предузете одговарајуће мере и да су позвани на дијалог сви који то желе. Србији у моменту када се наш народ на КиМ бори за опстанак на својим огњиштем, када се држава бори да сачува своју целовитост, када је Србија изложена страшним нападима из појединих земаља, потребан је мир и стабилност, а појединци позивају на насиље и смрт председника државе Александра Вучића, а самим тим и рушење државног поретка. То најбоље показује њихове праве намере, јер ни једног тренутка нису понудили било какав целовит концепт политике коју би водили да су они на власти.

Овим путем апелујемо на надлежне органе да хитно реагују на позиве на линч и приведу правди одговорне.