Саопштење Градског одбора СНС Пожаревац

Градски одбор Српске напредне странке у Пожаревцу најоштрије осуђује данашњи покушај насилног упада и покушаја демолирања и заузимања Скупштине Града Београда као и напад на припаднике полиције од стране опозиције која себе лицемерно назива „Србија против насиља“. Насилничким понашањем испред Скупштине града Београда, разбијањем, ломљењем и физичким нападом на припаднике полиције, опозиција је још једном показала да употребом силе на улици жели да дође на власт, противно већинској вољи грађана наше државе исказане на демократским изборима.

Свима је одавно јасно да се опозиција бори само за себе и да их потребе народа уопште не занимају. То нису “протести против насиља“, већ протести за освајање власти и фотеља!

Апелујемо на грађане да не наседају на провокације малобројне групе која једино у насиљу види решење за свој дебакл на изборима. Надамо се да ће сви изгредници бити приведени лицу правде и кажњени.

Овим путем дајемо пуну подршку председнику Александру Вучићу, државним институцијама, настављамо да се боримо за нашу Србију и наш народ.