Саопштење за јавност ГрО СНС Пожаревац

Градски одбор Српске напредне странке Пожаревац честита Милошу Вучевићу на именовању за председника Српске напредне странке. Овим путем се захваљујемо досадашњем председнику СНС Александру Вучићу на свему што је учинио за Србију и СНС.

Захваљујући Вучићевом раду и залагању Србија је спровела реформе и постала лидер на Балкану по економском расту, страним инвестицијама, по изградњи школа, вртића, болница, саобраћајница. Србија је постала стабилна држава, у коју њени грађани и суседи могу имати поверења, која инсистира на одбрани својих интереса, али не угрожава друге државе.

Имали смо част и задовољство да будемо домаћини Милошу Вучевићу у нашем граду. Још тада смо се уверили да је реч о изузетном човеку, једноставном и скромном, и до краја посвећеном Србији и Српској напредној странци. Сигурни смо да је Српска напредна странка у сигурним рукама и да ће наставити да се развија и и даље буде најутицајнија политичка странка у Србији. Градски одбор СНС Пожаревац даје пуну подршку новом председнику Милошу Вучевићу и заједно ће са њим наставити да се бори за Србију и Српску напредну странку, следећи политику и пут који је трасирао Александар Вучић.

ГрО СНС ПОЖАРЕВАЦ