Вести

Донација за подршку борби против корона вируса

Живорад Ђурић "Жића Марадона" данас је донирао новчана средства за запослене на инфективном одељењу пожаревачке болнице. Разлог за тај чин је како каже Жића Марадона
њихова хуманост, оне остављају своју децу и породицу кући, како би дошле на посао и помогле својим суграђанима. Поред запослених у инфективном делу пожаревачке болнице, Жића је донирао средства и волонтерима Црвеног крста.
Председник ГрО СНС Пожаревац и градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић се овом приликом захвалио Жићи Марадони на још једном хуманом гесту упућеном ка граду Пожаревцу. Спасовић је рекао да му је изузетно драго што је помоћ упућена медицинском особљу и волонтерима црвеног крста који дају велики допринос у борби против корона вируса. Он је још једном апеловао на све грађане да поступају по упуствима Штаба за ванредне ситуације града Пожаревца и Владе Републике Србије. Директор Болнице др Данко Николић се овом приликом захвалио на хуманом гесту Живораду Ђурићу и додао је да се доста људи јавило да помогне ову здравстену установу и да очекује да ће их бити још. Др Николић је још рекао да ће бити званично објављено ко је све помогао болницу у овом периоду борбе против корона вируса.