Вести

Др Снежана Стојковић нови в.д. директор Дома здравља

Др Снежана Стојковић нови је в.д. директор Дома Здравља у Пожаревцу. Она је изабрана као предлог Српске напредне странке на седници Скупштине Града Пожаревца, након што је др Драган Ракић, досадашњи директор, поднео оставку.

Др Снежана Стојковић је по занимању специјалиста педијатрије, са дугогодишњим стажом у Дому здравља у Пожаревцу. У два наврата била је начелник педијатрије. 

Рођена је 1959 године у Петровцу на Млави. Након завршене Пожаревачке гимназије завршила је и медицински факултет у Новом Саду, а потом и специјализацију из педијатрије.

Као основне циљеве у даљем раду истакла је тимски рад на пружању квалитетне здравствене  услуге уз ефикасно коришћење постојећих ресурса, уз континуиран рад на унапређењу здравља корисника и стицању знања и стручности запослених. Дом здравља у будућности види као савремену, ефикасну акредитовану здравствену установу која свој рад обавља по највишим стандардима, док су за њу највише вредности лекарског позива стручан, одговоран и посвећен однос према пацијенту и међусобни однос запослених заснован на толеранцији, уважавању и праведности.