Вести

Градски одбор СНС Пожаревац обележио Свету Петку

Градски одбор СНС Пожаревац обележио је данас страначку славу, Свету Петку у просторијама странке. Ове године домаћин славе био је Иван Савић, председник Градске општине Костолац који је након сечења славског колача предао „старешинство“ Банету Спасовићу, градоначелнику Града Пожаревца и председнику ГО СНС Пожаревац.
“ Желим да превасходно свим члановима Српске напредне странке честитам славу. Пуно успеха и здравља у  животу пожелео бих и свим грађанима који данас славе, да заједнички у миру и раду дочекамо наредне године“ -рекао је Савић.
Бане Спасовић изразио је велико задовољство окупљањем чланства и гостију у седишту СНС у Пожаревцу. Он је честитао славу свима који је данас славе и додао да је СНС забележила одличне резултате и у овој, као и у претходнм годинама, као и да је “Задатак Српске напредне странке у наредних годину дана остваривање још већих инвестиција за Град Пожаревац, и да овај град крене крупним корацима ка запошљавању“.
Сечењу славског колача присуствовали су и гости из други политичких партија у Пожаревцу, коалициони партнери као и вели број чланова.