Вести

Градски одбор Српске напредне Странке Пожаревац обележио славу Свету Петку

Градски одбор СНС Пожаревац обележио је страначку славу св. Петку, у просторијама странке. За разлику од претходних година, када је обележавању страначке славе присуствовао велики број чланова и симпатизера, ове године слава обележена скромно уз придржавање свих епидемиолошких мера. Ове године колачар је био градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић који је колач предао председнику Скупштине града Пожаревца Предрагу Мијатовићу. Колач је јутрос пререзан у цркви Свете Петке у насељу Бусије. Литургију у цркви је служио владика Браничевске епархије др Игњатије.

Колачар Саша Павловић честитао је славу свим грађанима и члановима Српске напредне странке. Он је додао и да, у овим тешким временима, и оваква окупљања уз поштовање свих мера Кризног штаба служе да се присетимо неких бољих времена, да издржимо упркос свим недаћама са којима се свет у периоду пандемије Цовид – 19 суочава, али и да планирамо бољу будућност када ова пошаст престане. Он је апеловао на грађане да поштују све епидемиолошке мере боравка у затвореном простору како би сачували оно најдрагоценије, здравље и животе, како своје тако и својих најближих. Српска напредна странка, предвођена председником Александром Вучићем постоји 12 година, и бори се за економски напредак и очување територијалног интегритета Републике Србије. Мудро вођена политика, за коју смо добили огромно поверење грађана, своје резултате показује чак и у овим, екстремно тешким околностима, када је Србија у периоду пандемије, и даље економски лидер у регион.

Председник Скупштине града Пожаревца Предраг Мијатовић је честитао славу свим грађанима и члановима Српске напредне странке, истакавши да је за њега велика част и обавеза што је колачар.