Вести

Иван Савић кандидат за председника општине на предстојећим изборима у Костолцу

Носилац листе Српске напредне странке и кандидат за председника општине на предстојећим локалним изборима у градској општини Костолац биће Иван Савић, одлучено је вечерас на састанцима МО СНС Костолац и Градског одбора СНС Пожаревац. Иван Савић најпре је добио апсолутну подршку свих пет месних одбора у Костолцу, на састанку коме је присуствовало више од 200 чланова Српске напредне странке из Костолца. Нешто касније, једногласну подршку дао је и Градски одбор Пожаревац.
Иван Савић обавља дужност председника градске општине Костолац од краја 2014. године. У претходне три године Костолац је доживео значајан преображај, нарочито када је у питању обнова и изградња инфраструктуре, али и побољшање свих других садржаја, важних за живот житеља Костолца. Ове године, у сарадњи са Владом Србије уложено је око 100 милиона динара у реконструкцију ОШ „Јован Цвијић“. Поред тога реновирана је Хала спортова и плато испред ње. Претходних година уложена су значајна средства у уређење плаже у Костолцу. У свакој од сеоских МЗ урађено је много на унапређењу услова живота и изградњи инфраструктуре. Само у току 2017. године вредност инвестиција износи око 650 милиона динара.
Изражавајући захвалност на указаном поверењу Савић је истакао да и у наредном периоду намерава да настави са још квалитетнијим радом. У Костолцу је претходних година урађено много тога, али остаје још доста простора за напредак. Он је истакао и одличну сарадњу са градоначелником Пожаревца Банетом Спасовићем и његовим тимом, а њени резултати су јасно видљиви.