Вести

Кандидати за одборника СНС – а обишли Џипијаду у Барама

У пожаревачком насељу Баре данас је одржана јубиларна, десета по реду Џипијада. За мештане села Баре ово је најзначајнија манифестација у току године, и једна је од најзначајнијих ревијалних и спортских манифестација у Пожаревцу.
Џипијаду су данас обишли и Славиша Алексић, носилац листе „Александар Вучић -  за нашу децу“, као и Бане Спасовић, председник ГрО СНС Пожаревац и градоначелник, који је и отворио манифестацију, као и кандидати за одборнике Српске напредне странке, док им је један од домаћина био Мирослав Жикић, председник МО СНС Баре.
Од када је преузела одговорност за вођење Пожаревца, власт коју предводи Српска напредна странка учинила је много на подизању нивоа свих заначајнијих манифестација у граду. Џипијада је једна од манифестација која се од пре четири године налази у календару Туристичке организације Града Пожаревца.
Пре десет година, прва Џипијада окупила је око 70 учесника, док је њихов број данас дупло већи и манифестација је од ревијалне прешла у групу оних са такмичарским карактером.
Организатори манифестације су „Off Road Club Stig 4X4“ и Месна заједница Баре уз подршку Туристичке организације Града Пожаревца.