Вести

Комплетно асфалтиране улице у Бубушинцу и Брадарцу

Уређење сеоских насеља један је од главних приоритета Српске напредне странке у Пожаревцу. Ове године, средствина ЕПС – а, а уз подршку Града у виду решавања имовинско правне документације, израде пројеката за саобраћајнице и расписивања јавних набавки биће комплетно уређено шест села која се налазе у близини ТЕ КО Костолац. Председник Градског одбора СНС Пожаревац и градоначелник Бане Спасовић је са сарадницима и члановима Градског већа обишао урађене улице у Бубушинцу и Брадарцу. Домаћини су им били председник МО Бубушинац Миодраг Словић и председник МО Брадарац и одборник Дарко Мирковић.
У Бубушинцу је асфалтирано преко 20 улица укупне вредности око 30 милиона динара, дужине око 5 километара, док је у Брадарцу асфалтирано 16 улица око 4,5 километара дужине вредност радова је око 35 милиона динара.
Мештани Бубушинца су изразили задовољство свиме што је урађено у овој месној заједници у претходном периоду, поготово у овој години, зато што никада није више било урађено, асфалт је дошао у улице где га никада није било.
Иста ситуација је и у Брадарцу мештани су задовољни радовима поготово зато што је урађено 16 улица вредности око 35 милиона динара и задовољни су квалитетом одрађеног посла.
Градоначелник је у Брадарцу изјавио да је оно што је кључно да сада имамо неколико села где су улице комплетно асфалтиране у сарадњи са ЕПС-ом, што је велики успех за ову локалну самоуправу. Он очекује да се ова сарадња настави и наредне године, зато што сви заједно желимо што боље услове за живот како у граду тако и на селу.
На крају овог обиласка градоначелник је обишао радове на обилазници ка Костолцу где су у току обележавања хоризонталне сигнализације и уређењу острва.