Вести

Обележена страначка слава Св. Петка

Градски одбор СНС Пожаревац обележио је данас у својим просторијама Свету Петку, славу Српске напредне странке. Обележавању су присуствовали чланови Градског одбора, функционери, чланови и симпатизери Српске напредне странке, као и гости из других политичких странака у Пожаревцу.
Ове године колачар славе био је председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић. Он је честитао славу свим члановима Српске напредне странке, као и свим грађанима који славе Свету Петку, и позвао све на рад, слогу, мир, љубав и разумевање. Наредне године колачар странке биће потпредседник Градског одбора и члан Градског већа Иван Јовић.
Председник Градског одбора и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић такође је честитао славу свима који је славе, и истакао да ове године Српска напредна странка обележава јубилеј - десет година постојања. Он је цитирао председника СНС - а Александра Вучића и рекао да је наша обавеза да у наредних десет година стање у Србији буде десет пута боље. Такође, задатак локалне власти у Пожаревцу је да се у граду сваке године оствари видан напредак и створе што бољи услови за живот грађана.