Вести

Одржан састанак Српске напредне странке за Браничевски округ

   У препуној сали Центра за културу у Пожаревцу данас је одржан састанак Српске напредне странке за Браничевски округ, коме су присуствовали и председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, потпредседник СНС Александар Шапић, потпредседник Извршног одбора и координатор за Пожаревац Лука Петровић, као и координатор за Браничевски округ Александар Јокић.

   Након интонирања химне Боже правде скуп је отворио Саша Павловић, градоначелник Пожаревца и повереник СНС за Град Пожаревац. Он је рекао да му је велика част да поздрави све присутне и што се данашњи састанак организује у Пожаревцу. Павловић се осврнуо и на одличне резултате које је Српска напредна странка, предвођена председником Александром Вучићем постигла у Пожаревцу, уз речи да је то резултат озбиљног рада, што су грађани умели да препознају.

   Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке, изјавио је да је препуна сала Центра за културу доказ да Српска напредна странка добро функционише на овом подручју. Он је додао да нас у наредним месецима очекује доста посла да све изазове са којима се суочавамо дочекамо спремни. Глишић је истакао да су у Српској напредној странци најважнији резултати, као и да је то организација у којој се налазе људи који имају сличан начин размишљања и који деле визију успешне и модерне Србије коју гради Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем.

   Александар Шапић захвалио се свима на топлом и срдачном пријему који га је дочекао свугде у Србији. Он је додао да и сам дели визију Александра Вучића да је коначно дошло време да се Србија уједињује, након деценија у којима смо видели да се многе политичке странке које сада више не постоје цепају. Шапић је додао и да је кроз историју потврђено да смо најјачи само када смо јединствени, и да је потребно да се међусобно уважавамо, као и да морамо да научимо да разлике у мишљењима не морају увек да значе и сукоб. Он је рекао и да је Александар Вучић, кроз своју политику успео да позиционира Србију у Европи и свету и да свима стави до знања да само јака и стабилна Србија значи и стабилност за регион. Шапић је додао и да је Србија данас много развијенија и стабилнија него пре десетак година, као и да апсолутно не постоји област или део Србије у коме није дошло до напретка. Захваљујући изузетно добром раду претходних година Србија је била кадар да издржи све недаће које је проузроковала пандемија вируса Ковид 19, и да и у тој ситуацији очува своју економију и становништво, као и да обезбеди довољне количине вакцина за све. За крај он је поручио да ми сада постављамо дугорочне темеље политике која ће за Србију бити значајна и за наредих 50 или 100 година, као и да морамо да будемо свесни одговорности и за себе и за друге.