Вести

Орлић: Ми бирамо будућност

Члан председништва СНС и председник Народне скупштине Републике Србије, др Владимир Орлић, посетио је данас Костолац. У Дому културе у Костолцу дочекао га је велики број чланова и симпатизера Српске напредне странке, а међу њима и председник Градског одбора Пожаревац Миодраг Степановић, са потпредседницима Сашом Павловићем, Александром Јовановићем и Анђелком Оташевић, секретаром Бојаном Динићем, челницима МО Костолац – председницом Миленом Церовшек и потпредседником Серџом Крстаноским, као и кандидати за народне посланике из Пожаревца Ана Миљанић и Верољуб Арсић.

Састанак је отворио Миодраг Степановић, који је поздравио све присутне и изразио задовољство великом подршком која је очигледна.

Владимир Орлић рекао је да је у Костолцу, као и широм Србије упознао много вредних људи који се боре за будућност своје земље и решени су да 17. децембра не допусте најгорим од најгорих да је у прошлост врате. Наш одбор у Костолцу, у атмосфери изванредне енергије, послао је снажну поруку свима онима из бившег режима али и њиховим газдама споља: Не пада нам на памет да Србију икада више дамо у ваше канџе, да се враћамо у време пљачке и пропадања кад је било само за вас и ваше џепове а Србија копнила свакога дана. Србија је решила да се бори за будућнос и за више живота него што је у њој било раније. Србија предвођена председником Александром Вучићем је показала да то уме, и, будите уверени, велика већина људи у овој земљи решена је да то настави. Ми бирамо будућност, то је рекао Костолац вечерас, а то ће да буде и порука убедљиве већине грађа Србије 17. децембра.