Вести

Победа!!!

Српска напредна странка водиће Костолац и у наредних четири године, одлучили су грађани Костолца на данашњим локалним изборима. На основу прелиминарних резултата на локалне изборе у Костолцу изашло је 6106 о 11 520 бирача, односно 53% бирача. Од тога је укупно 5909 важећих гласачких листића, од чега је коалиција окупљена око Српске напредне странке освојила 3838 гласова, односно 65 процената. Избори су протекли у најбољем реду, без икаквих већих неправилности.
Серџо Крстаноски, носилац листе Српске напредне странке на локалним изборима у Костолцу додао је да ће Српска напредна странка и у наредном периоду настојати да квалитетним вођењем Костолца још више побољша услове живота за све грађане:  „Грађани Костолца препознали су на овим изборима политику коју води Влада Репунлике Србије,  као и председник Александар Вучић. Ово је велики резултат за Костолац“, додао је Крстаноски.
Председник градске општине Костолац Иван Савић захвалио се свим грађанима Костолца на указаном поверењу и истакао да је победа резултат досадашњег рада.
„Задовољство ми је што су избори протекли у фер и демократској атмосфери. Овај резултат наше коалиције је пре свега резултат добре сарадње и координације Града Пожаревца и градске општине Костолац, као и добре сарадње са Владом Републике Србије. Грађани су гласали за дела, а не за речи. Могли су да виде километре асфалтираних путева, уређене школе, и то је оно за шта су Костолчани гласали.“, рекао је градоначелник Пожаревца Бане Спасовић.