Вести

Пријем грађана код градоначелника

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић данас је одржао још један од пријема грађана који су раније изразили жељу да са њим поразговарају лично.
Како је најавио, овакви разговори постаће пракса и организоваће се увек када му то време и обавезе дозволе. Овај вид разговора са представницима градске власти грађани могу заказати  сваког радног дана у згради Начелства. Сви пријављени биће позвани на један од следећих термина пријема, поручено је из Кабинета.
 „Данас смо имали шести или седми организовани пријем заинтересованих грађана који је још једном показао да је потреба за овим видом комуникације велика, као и да даје опипљиве резултате. На пример, данас сам сазнао за неколико проблема на која наилазе грађани при сусрету са разним градским службама и јавним предузећима. Иако се нека од њих чине безначајним, сигуран сам да их можемо отклонити и олакшати живот суграђанима“ – навео је градоначелник. За потребе пријема грађана позвани су и сарадници градоначелника, како би грађани имали што потпуније информације. На пријему су били присутни и чланови Градског већа Весна Пејић, Драган Костић и Срђан Радовановић, помоћник градоначелника Марко Савић, начелница Одељења за имовинско правне послове Драгана Живановић као и начелница Градске управе Сузана Булајић.
„Позивам Пожаревљане да се и даље пријављују на ове разговоре, који су и мени и мојим сарадницима од велике користи“, написао је градоначелник на својој Фејсбук страници.