Вести

Снага за будућност

Председник омладине Српске напредне странке и потредседник Извршног одбора Александар Јовичић посетио савет за омладину Градског одбора Пожаревац Српске напредне странке.

У 16:00 часова Александар Јовичић гостовао је на ТВ Дуги. У једночасовној емисији обратио се пре свега младим људима као онима којима будућност припада и који се морају изборити за своје место у њој. У том светлу, претставио је и политику Српске напредне странке и све оно што смо урадили за ових осамнаест месеци од формирања Владе у којој смо већина, као и све оно што нас очекује у будућности. Једина странка која у овом тренутку нуди решења младима за њихову будућнсот јесте Српска напредна странка.

У 18:00 у Малој сали Центра за културу у Пожаревцу заказан је састанак Александрра Јовичића са члановима савета за омладину Градског одбора СНС Пожаревац и младим активистима. Интересовање за овај састанак надмашило је саму омладинску организацију, па је он готово прерастао у митинг. Мала сала Центра за културу која има 220 места (са стајањем) није могла примити све заинтересоване, од којих су многи остали напољу, јер унутра физички није било довољно места. Присутнима су упознати пре свега са задацима и очекивањима од омладинске организације, а онда и од осталог чланства.