Вести

СНС и партнери позвали гласаче да заокруже број 1 на изборима у недељу

Председник Српске напредне странке у Пожаревцу, Миодраг Степановић истакао је да његова странка са коалиционим партнерима излази са квалитетном листом кандидата за одборнике и програмом рада за Пожаревац и Костолац.

"Сви избори, па и ови су врло важни и значајни. Потрудили смо се да направимо програм који је реалан и остварљив. Пожаревљане и Костолчане смо замолили да нас подрже, како бисмо то могли да остваримо."

Додао је да би бирачи требало да свој глас определе према ономе што листе које излазе на изборе могу да понуде и према људима који то могу да изнесу.

"Обећавам да ћемо, ако добијемо подршку, учинити све да наш програм реализујемо", закључио је Степановић.

Председник Социјалистичке партије Србије у Пожаревцу, Срећко Босић сматра да искусни кадрови СПС-а и даље могу да допринесу бољитку живота грађана Пожаревца и Костолца.

"Другог јуна грађани су дужни – можда то делује мало грубо – али јесу дужни да изађу на изборе и да учествују и одређују своју будућност и да гласају за кандидате на листи број 1", рекао је он.  

 

Испред ПУПС-а се обратио Драган Радовановић који је изразио уверење да грађани знају да препознају праве вредности на домаћој политичкој сцени и истиниту борбу за бољи живот грађана. Позвао је пензинере пољопривреднике и раднике да изађу на изборе и подрже листу број 1 "Александар Вучић – Пожаревац сутра."

На овој листи је још и кандидат Заветника, а у широкој коалицији и СРС, СДП Србије и Покрет социјалиста.

фото ТЕ2

Извор: https://www.te2.rs/sns-i-partneri-pozvali-glasace-da-zaokruze-broj-1-na-...