Вести

СНС предала листу за локалне изборе

Градски одбор СНС Пожаревац  предао је, заједно са коалиционим партнерима листу "Александар Вучић - за нашу децу" са 2250 потписа Градској изборној комисији за предстојеће локалне изборе у Пожаревцу. Како је листа "Александар Вучић - за нашу децу" прва предата, носиће број један на гласачком листићу на локалним изборима. 

На челу колоне која је нисила потписе и листу налазили су се Славиша Алексић, носилац листе, Бане Спасовић, градоначелник Пожаревца, Ана Миљанић, кандидаткиња за посланицу и члан Градског већа, коалициони партнери Зоран Станојевић из ПУПС - а и Марко Милојевић из Покрета социјалиста, док су за њима у колони били чланови странке и кандидати за одборнике. 

Славиша Алексић, носилац листе "Александар Вучић - за нашу децу" захвалио се грађанима и члановима Српске напредне странке који су у рекордном року дошли и дали своје потписе и тиме указали поверење коалицији окупљеној око Српске напредне странке. Он је додао да је "листа попуњена младим, образованим људима, ентузијастима који су спремни да мењају Пожаревац у складу са инденцијама председника Александра Вучића. Мислим да ћемо усети у томе, заједничким снагама, користећи ресурсе које већ имамо. 

Бане Спасовић, градоначелник Пожаревца такође се захвалио свим грађанима, члановима и симпатизерима Српске напредне странке и коалиционим партнерима који су дошли да подрже листу. У рекордном року скупљено је више од 2200 потписа. Сигуран сам, као што је рекао носилац листе, да ћемо наставити са брзим развојем Града Пожаревца, да ћемо завршити све започете пројекте и да на такав начим наставимо и помогнемо развој Србије и нашег града, на начин на који то води на државном нивоу Александар Вучић. Спасовић је позвао све грађане и симпатизере Српске напредне странке и коалиционих партнера да изађу на изборе и подрже ову листу.