Вести

Српска напредна странка спровела акцију добровољног давања крви

Српска напредна странка организовала је данас, у сарадњи са Црвеним крстом и Институтом за трансфузију крви акцију добровољног давања крви. Личним примером настојимо да пружимо помоћ онима којима је она најпотребнија, као и да помогнемо да наш град настави традицију најхуманијег града у Србији.
Бојан Илић, председник Скупштине Града Пожаревца захвалио се испред Градског одбора свима који су подржали акцију, и рекао да ово није прва акција ДДК коју организује Градски одбор СНС Пожаревац. Он је истакао да смо, у низу акција које организује СНС у току година, управо на овакве најпоноснији, као и да нам је част што можемо да помогнемо да Пожаревац остане најхуманији град у Србији. Он је додао да ће СНС и у наредном периоду наставити са оваквим акцијама, као и да на сваки начин помаже грађане Пожаревца.
Ивана Родић из Института за трансфузију крви истала је континуирану сарадњу са Српском напредном странком и додала да ова акција доприноси још већем обезбеђењу залиха крви у Пожаревцу.
Саша Обрадовић, секретар Црвеног крста у Пожаревцу захвалио се Градском одбору Српске напредне странке Пожаревац на сарадњи и додао да се акција организује у оквиру зимске кампање, када се залихе крви смањују и када је неопходно прибавити нове количине, и додао да се на овај начим показује хуманост и друштвена одговорност.