Вести

Степановић: Петнаест година рада за напредак Србије

Заједно са члановима и симпатизерима, данас смо у просторијама Српске напредне странке у Пожаревцу обележили петнаести рођендан. Тим поводом, организована је и конференција за медије на којој је говорио председник Градског одбора СНС Пожаревац Миодраг Степановић и истакао:

„Данас смо се окупили да заједно обележимо 15 година постојања Српске напредне странке, захваљујући оснивачима Српске напредне странке, господину Томиславу Николићу и господину Александру Вучићу, који је председник Србије и најзначајнији и најугледнији члан наше странке Од како је Српска напредна странка основана, за кратак временски период учествовали смо и победили на изборима и до дана данашњег са великим успехом водимо нашу државу, што се може видети кроз сваки километар аутопута који се прави и који је направљен у нашој држави, сваки километар железничке пруге, обнављањем болница и Домова здравља, отварањем фабрика и производних погона у нашој држави. Много више него што су претходне странке које су вршиле власт успеле да затворе и да закатанче, а успеле су да затворе готово све. Данас смо се окупили са члановима и симпатизерима да на скроман начи обележимо 15 година постојања Српске напредне странке и да поручимо свима да смо ту, да ћемо се и даље борити за град Пожаревац и за нашу државу, јер другу немамо.

Због природе посла, а и приватно, обишао сам готово свако место у нашој држави, и тачна је она изрека „Обиђи своју државу да би је више волео“. Наша држава је јако лепа и сунце не сија више и јаче у другим државама него у нашој.

Желим да поздравим све наше председнике месних одбора и чланове, и да им се захвалим и да поручим свим грађанима да се видимо у децембру када ће, надамо се, бити расписани парламентарни избори. Желео бих и да се те вечери видимо овде и да на миран и достојанствен начин прославимо победу и да наставимо у континуитету да развијамо нашу државу“.