Вести

Велика подршка листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“

Велики број Пожаревљана окупио се данас да својим потписом пружи подршку листи Српске напредне странке на предстојећим парламентарним изборима. Прикупљање потписа организовано је на више пунктова, у канцеларији Српске напредне странке у Пожаревцу, и у Центру за културу, као и у Костолцу.

Миодраг Степановић захвалио је свим члановима и симпатизерима Српске напредне странке што су дошли данас да дају подршку нашој листи. Он је додао и да претпоставља да ће за само једно поподне бити прикупљено више од 1000 потписа за нашу листу која ће се се звати Александар Вучић – Србија не сме да стане.“То је слоган којим се и ми водимо. И ми испред Градског одбора Пожаревац ћемо дати пун допринос да то тако и буде и да Србија не сме да стане. Нe смемо и нећемо дозволитти да оне политичке странке, такозване прозападне оријентације и поједине десне оријентације врате Србију уназад 20 година. Сви до једнога су били на власти и сви до једнога су показали шта умеју, односно шта не умеју и просто је невероватно да онај који стоји иза свих њих, Драган Ђилас, не сме да изађе на црту и не сме да се појави и да изађе на листу, већ истура неке своје играче, скупљајући их и распарчавајући неки самозвани демократски блок, као да они на то имају ексклузивно право. Ми смо се данас окупили да својим потписима подршке дамо пун ветар у леђа Српској напредној странци и наравно Александру Вучићу, управо да би спречили да ти исти људи врате Србију у назад. Зато смо се окупили да први предамо потписе подршке и да на изборном листићу наступимо под бројем један.“

Степановић је додао и да на изборима очекује победу јер Српска напредна странка настоји да људима помогне, не лаже их и настоји да увек буде ту за народ.

Ана Миљанић кандидат за народну посланицу

 

„Кандидат за народног посланика испред Градског одбора Пожаревац биће Ана Миљанић. Једногласно смо је предложили и подржали јер сматрамо да Ана Миљанић својим образовањем, и знањем може да допринесе Српској напредној странци и да на добар начин репрезентује све нас који смо јој дали подршку“, закључио је Степановић

Овим путем захваљујемо се свим грађанима који су подржали кандидатуру Александра Вучића, који је много пута доказао да је са њим на челу Србија на правом путу.