Вести

Вучевић у Пожаревцу: Српска напредна странка је покретачка снага Србије

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић одржао је данас, заједно са председником Извршног одбора Дарком Глишићем,  у великој сали Центра за културу у Пожаревцу састанак са члановима Браничевског округа. Састанку су присуствовали и координатор СНС за Пожаревац Лука Петровић и координатор за Браничевски округ Александар Јокић, председник ГрО СНС Пожаревац Миодраг Степановић, као и председници и чланови осталих општинских одбора из Браничевског округа.

            Присутнима се, као домаћин скупа, први обратио председник ГрО СНС Пожаревац Миодраг Степановић. Он је свим присутнима пожелео добродошлицу и потом додао да Градки одбор у Пожаревцу доследно спроводи и спроводиће политику Српске напредне странке.

Председник Извршног одбора Дарко Глишић говорио је следећи и пренео снажну поруку јединства и снаге Српске напредне странке која је покретачка снага у Србији у овим озбиљним тренуцима за нашу државу. Он је додао и да је у свим деловима Србије, које је нови председник Српске напредне странке обишао, евидентна снажна подршка политици коју водимо.

Милош Вучевић, председник Српске напредне странке, изјавио је да му је драго што је поново у Пожаревцу.  Он је додао и да је Српска напредна странка, као државотворна партија, најснажнија и најорганизованија политичка странка у Србији. За разлику од других политичких партија у новијој историји Србије, СНС своје унутарстраначке изборе и промене прихвата смирено и зрело. Он се захвалио свима који су посветили време страначком раду, посебно председницима општинских, градских и месних одбора, и истакао како је и сам прошао комплетну партијску хијерархију, од председника месног одбора навише. “Најтеже је водити месне одборе, они су срце странке, они су снага наше странке, а без јаке Српске напредне странке нема јаке Србије”, реако је Вучевић.

Потом се осврнуо на актуелну политичку ситуацију у којој се Србија налази, пре свега по питању Косова и Метохије и улогу коју СНС има у томе. "Српска напредна странка је најодговорнија пред грађанима за судбину наше једине отаџбине. Председнику Вучићу пружамо снажну подршку да очува Србију као слободну и независну државу, а посебну подршку пружамо нашем народу на Косову и Метохији! Српска напредна странка је свесна своје политичке одговорности и чуваће Србију као слободну и независну државу“.

Председник Вучевић је подсетио на све што је за напредак Србије учинила Српска напредна странка, као и свака локална власт под вођством СНС - а и да је јединство једини мотор развоја очувања оног што смо постигли. Српска напредна странка је свесна своје политичке одговорности и чуваће Србију као слободну и независну државу. Побеђиваћемо убедљивије него икад! Живела Србија", закључио  је председник Српске напредне странке Милош Вучевић уз овације присутних чланова СНС из Браничевског округа.